Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 69

Μυστικά make up

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς make up και συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή του

 

Επιλέξτε με προσοχή την ιδανική για εσάς από- χρωση του μεPκάπ βάζοντας μικρή ποσότητα στο πιγούνι σας και όχι στον καρπό, όπως συνηθίζεται. 
Η απόχρωση του μεPκάπ πρέπει πάντα να ακολουθεί τις αλλαγές του τόνου της επιδερμίδας σας ανάλογα την εποχή (χειμώνας-καλοκαίρι). 
Για να δημιουργήσετε κοντράστ, όπως πιο έντονα ζυγωματικά ή για να κρύψετε κάποιο ελάττωμα, όπως μεγάλη μύτη, χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικούς τόνους μεPκάπ, βάζοντας τον πιο ανοιχτό στις περιοχές που θέλετε να αναδείξετε και τον πιο σκούρο σε αυτές που θέλετε να κρύψετε. 
Αν αρκείστε στην ελαφριά κάλυψη και το ομοιόμορφο φρέσκο αποτέλεσμα, αναμείξτε το μεPκάπ με την ενυδατική σας κρέμα ή χρησιμοποιήστε μια λεπτόρρευστη κρέμα με χρώμα. 
Εκτός από την απόχρωση, να ελέγχετε αν το μεPκάπ σας είναι κατάλληλο για τον τύπο δέρματός σας. Αν π.χ. έχετε ένα λιπαρό δέρμα, πρέπει να επιλέξετε κάποιο που θα ελέγχει την έκκριση σμήγματος και θα εξισορροπεί τη λιπαρότητα. Απλώνετε το με2κάπ με καθοδικές κινήσεις για να μειώσετε την εμφάνιση τυχόν διεσταλμένων πόρων. 
Για διάφανο αποτέλεσμα απλώστε το μεPκάπ με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι. Αν θέλετε φυσικό αποτέλεσμα, μετά τη χρήση του μεPκάπ ταμπονάρετε ελαφρά το πρόσωπό σας με ένα χαρτομάντιλο, που μιμείται τις φυσικές γραμμές της επιδερμίδας.

Hondos Center

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άρωμα Απολαυστικό ξύρισμα »
You are here