Σιωπηλή φινέτσα

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χορτάσαμε!Γιορτές, φαγητά, γλυκά, εξόδους, χρυσά, ασημένια, παγέτες, 12ποντα και γενικώς τα πάντα στην πιο υπερβολική εκδοχή τους, όπως αρμόζει σε κάθε γιορτινή περίοδο, στην οποία τίποτα δεν παρεξηγείται, αλλά και τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο.

 

Φτάνει.

Καλά ήταν έως εδώ, τώρα καιρός να αναδιοργανωθούμε, και λόγω καιρού και εκπτώσεων να κάνουμε στις καλύτερες τιμές τις καλύτερες αγορές. Με προσεκτικά βήματα, με μια προσεκτική ματιά στην ντουλάπα σας, αγοράστε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και όχι αυτό που βρήκατε σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν είστε και σίγουρη ότι θα φορέσετε.

Πρώτα να έρχεται στο μυαλό σας η ανάγκη σας, η ποιότητα του ρούχου, του παπουτσιού ή του αξεσουάρ και μετά η τιμή του. Προσφορές και καλύτερες τιμές είναι πιο εύκολο να βρείτε παρά μια καλή εφαρμογή. Αγοράστε πράγματα τα οποία μπο- ρούν να κάνουν καλούς συνδυασμούς ή και να αξιοποιήσουν κάτι που ήδη έχετε.

Επενδύστε στα κλασσικά κομμάτια, όπως ένα καλό παλτό, ένα αll time classic σακάκι, ένα απλό τζιν σε κλασσικό μπλε χρώμα, λευκά πουκάμισα (όσα και να έχεις κατά περίεργο τρόπο την ώρα που τα χρειάζεσαι δεν τα βρίσκεις) και γενικά σε αυτά που θα μπορέσετε να φορέσετε τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα.

Από την άλλη, στις εκπτώσεις μπορείς να βρεις πραγματικές ευκαιρίες και σε ανοιξιάτικα - καλοκαιρινά, τα οποία με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη τη μεταβατική εποχή που ακολουθείμετά το χειμώνα και πριν καλοκαιριάσει. Ψάξτε, δοκιμάστε, πειραματιστείτε με συνδυασμούς και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολλά και καλά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας και σε τιμές που δε χρειάζεται να πείτε, γιατί το στυλ δεν είχε ποτέ τιμή, απλά μεγάλη ή καθόλου έμπνευση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Ειρωνεία είναι... »
You are here