Ζώδια Μαρτίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας στις 13  Μαρτίου φέρνοντας αναταράξεις και ανατροπές γεγονός που δοκιμάζει τις αντοχές σας. Στα επαγγελματικά αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα κύρους και κρατήστε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας ή προσέξτε πολύ πώς θα την διατυπώσετε.

Αν ωστόσο σκέφτεστε εδώ και καιρό να αλλάξετε δουλειά τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα να πάρετε τη μεγάλη απόφαση. Στο δεύτερο μισό του μήνα οι ανατροπές θα είναι καταλυτικές και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει αιφνιδίως. Μη φοβάστε καθώς θα νιώσετε επιτέλους ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέες εμπειρίες.

Ταύρος (21/4 – 20/5)

Πρωταγωνιστής το Μάρτιο θα είναι για σας ο ερωτικός τομέας καθώς εκεί θα δεχθείτε έντονες πιέσεις και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Στο πρώτο μισό του μήνα προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι στο πώς βλέπετε τα πράγματα και μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Στα επαγγελματικά μη βασίζεστε σε ό,τι σας λένε και κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε. Στο δεύτερο μισό προσπαθήστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας και στηριχτείτε στη γνώμη των κοντινών σας προσώπων. Δείξτε προσοχή όσον αφορά την υγεία σας και αποφύγετε κόπωση και εντάσεις.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)

Το πρώτο μισό του μήνα ο Έρμης θα είναι ανάδρομος γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις, παρανοήσεις και αλλαγές σε ό,τι σχεδιάζεις. Αυτή η όψη θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα εργασίας φέρνοντας κάποιες δυσκολίες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσπαθείτε πάντα να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την άλλη η κοινωνική αλλά και η αισθηματική σας ζωή ευνοούνται αρκετά. Μη φοβηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αφού η γοητεία, την οποία ασκείτε στους γύρω σας, είναι πολύ έντονη. Ειδικά στο δεύτερο μισό του μήνα, όπου θα ευνοείται και ο τομέας της επικοινωνίας, γίνετε τολμηροί και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)

Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα φέρει ασυνεννοησία και καθυστερήσεις στις υποθέσεις που σας απασχολούν. Ο τομέας που επηρεάζεται περισσότερο είναι ο αισθηματικός αλλά και κάποια οικογενειακά ζητήματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Αυτό που σας φέρνει μεγαλύτερη αναστάτωση είναι το γεγονός ότι αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε και αξιολογείτε καταστάσεις και πρόσωπα. Μη νιώθετε φόβο και ανασφάλεια αφού μόνο έτσι θα κρατήσετε στη ζωή σας ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται γι’αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που μπορεί να λειτουργήσουν βοηθητικά για σας.

Λέων (23/7 – 23/8)

Το πρώτο μισό του Μαρτίου ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη αυτόν τον τομέα. Γενικά όλος ο μήνας σας ευνοεί ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια έχουν μπει στο δρόμο σας, βασισμένοι στις δικές σας δυνάμεις. Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βάλετε στο μυαλό σας ότι δεν έχετε πάντα δίκιο. Οι αδέσμευτοι το δεύτερο μισό του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να κάνετε κάποια επιλογή.

Παρθένος (24/8 – 22/9)

Ο ανάδρομος Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες οικονομικές δυσκολίες που απαιτούν σωστό και ψύχραιμο χειρισμό. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και κάντε ένα ρεαλιστικό πλάνο στο μυαλό σας. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι δύσκολη γι’αυτό δείξτε υπομονή και ανοχή αφού θα έχετε την τάση να τα παίρνετε όλα στραβά. Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα ενώ οι ελεύθεροι συλλογιστείτε τους λάθος χειρισμούς σας και διορθώστε τους. Γενικώς ο μήνας είναι κατάλληλος να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματα που σας απασχολούν.

Ζυγός (23/9 – 22/10)

Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι τα μέσα του μήνα οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου θα έχουν εντάσεις. Δείχτε κατανόηση και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους που είναι κοντά σας τόσο καιρό. Ας είστε προσεχτικοί με τα οικονομικά σας και αφήστε τις μεγάλες αγορές για αργότερα. Τα αισθηματικά θέματα θα είναι ο πρωταγωνιστής του μήνα αφού σ’αυτόν αναμένονται αιφνίδιες αλλαγές. Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ερωτική γεγονός που θα φέρει νέες γνωριμίες. Ωστόσο θα πρέπει να μην είστε διστακτικοί και να μην υπεραναλύετε τα πάντα γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να χαθούν χωρίς να το πάρετε είδηση.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)

Ο Μάρτιος σας καλεί να βάλετε ένα σωστό πρόγραμμα στη ζωή σας και να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και ουσιαστική χαλάρωση αφού τα διάφορα άγχη σας έχουν κουράσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Λύσεις για τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα θα βρεθούν μετά τα μέσα του μήνα όπου θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Στα αισθηματικά η ανασφάλεια που νιώθετε δε σας αφήνει να ηρεμήσετε και σας ωθεί σε λάθη του παρελθόντος που μόνο σε καλό δε σας βγήκαν. Πρέπει να ξέρετε πως είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή βασιζόμενοι στο ένστικτό σας.

 

 

 

Τοξότης (23/11 – 21/12)

Ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται σημαντικά μέσα στον Μάρτιο. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες καθώς μπορούν να σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να ξεχωρίσετε. Δε θα λείψουν επίσης και κάποιες καλές ευκαιρίες να ασχοληθείτε επαγγελματικά με κάτι που πάντα ονειρευόσασταν. Επειδή η επικοινωνία θα είναι κάπως δύσκολη εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή μην απογοητεύεστε άμα νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν. Απλά προσπαθήστε να είστε περισσότερο επεξηγηματικοί και λιγότερο εριστικοί. Στα αισθηματικά τα προγνωστικά γίνονται θετικά και μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)

Ο Μάρτιος σας φέρνει αντιμέτωπους με διάφορες μικροσυγκρούσεις ιδιαίτερα με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Προσπαθήστε να λύσετε τα όποια προβλήματα με ψυχραιμία, διαλλακτικότητα και έλεγχο της κυκλοθυμίας σας. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άτομα κύρους από τα οποία εξαρτάται η άνοδός σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και σκεφτείτε καλά προτού ανοίξετε το στόμα σας. Παρά τις όποιες μικροδυσκολίες ο Μάρτιος σας χαρίζει πολύτιμες ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Στα αισθηματικά τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται καλύτερα, γεγονός που σας ανακουφίζει.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)

Ο Μάρτιος θα είναι ένας κάπως δύσκολος μήνας ειδικά για την ψυχολογία σας που όμως θα σας βοηθήσει να βάλετε νέους, πιο ξεκάθαρους στόχους. Στον τομέα της εργασίας σας η κούραση σας δημιουργεί νεύρα και προβλήματα στη σωστή διευθέτηση της δουλειάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κινηθείτε παρορμητικά, γιατί ενδέχεται να το μετανιώσετε. Το τελευταίο διάστημα του μήνα είναι κατάλληλο για να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα. Στον αισθηματικό τομέα νιώθετε πως κάτι σας φταίει και πως κάτι θέλετε να αλλάξετε, απλώς δεν ξέρετε τι. Αφήστε το χρόνο να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά επιθυμείτε.

Ιχθύες (20/2 – 20/3)

Αν και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, ο Μάρτιος σας προσφέρει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε αρκετά από τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά θα βρεθούν λύσεις, έστω και την τελευταία στιγμή, από κει που δεν το περιμένετε. Ωστόσο μην επαναπαυθείτε αλλά προσπαθήστε να βάλετε τα βασικά ζητήματα της ζωής σας σε μια τάξη. Πρέπει να αποδεχτείτε πως για να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας θα πρέπει να κάνετε θυσίες. Στα αισθηματικά εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Φεβρουαρίου
You are here