Ζώδια Φεβρουαρίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Ο Φεβρουάριος μπαίνει δυναμικά και βάζει σε πρώτο πλάνο τα θέματα της δουλειάς. Τώρα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε όσα σχεδιάζατε τόσο καιρό στο μυαλό σας.

 

Ωστόσο για να πετύχετε θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας καθώς και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον επαγγελματικό σας τομέα. Με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου τα μηνύματα για την αισθηματικά σας γίνονται πιο αισιόδοξα ενώ και η κοινωνική σας ζωή παίρνει τα πάνω της. Άμα νιώθετε άβολα με την τωρινή κατάσταση στα ερωτικά σας έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ανοιχτά όσα σας προβληματίζουν και να βρείτε επιτέλους τον καλό σας εαυτό.

 

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Με τον Άρη στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων όλο τον Φεβρουάριο ένας αέρας αλλαγής στην αισθηματική σας ζωή σας δίνει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Χάρη στη θετική σου ενέργεια θα κερδίζεις εύκολα το ενδιαφέρον των γύρω σου και θα φέρεις πιο κοντά σου φιλικά πρόσωπα τα οποία μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια για πολλά θέματα που σας απασχολούν. Ωστόσο προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και μην υπερβάλλετε στα συναισθήματά σας. Στα οικονομικά η γκρίνια δε θα σας βοηθήσει και το ξέρετε. Εκτιμήστε ό,τι έχετε αφού προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε νέα σχέδια. Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις αυξάνονται αλλά μαζί μ’αυτές και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο αγαπημένο ζώδιο του Υδροχόου οι αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή θα είναι ουσιαστικές και μόνο σε καλύτερα μονοπάτια μπορούν να σας οδηγήσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε τη δημόσια εικόνα σας αλλά και να πετάξετε από πάνω σας το παρελθόν που σας βαραίνει. Ξαναβρείτε την χαρούμενη ερωτική σας διάθεση και με σύμμαχο τον ορθόδρομο και πάλι Δία θα κατακτήσετε τους γύρω σας. Τα οικονομικά είναι αυτά που σας ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα και θα παίξουν με τα νεύρα σας. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να διορθώσετε λάθος κινήσεις που ήδη έχετε κάνει. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κοφτερό μυαλό σας και να βρείτε νέες, πιο καρποφόρες ιδέες.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Με την Αφροδίτη αρχικά στον Υδροχόο και στη συνέχεια στους Ιχθείς τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αυτό που πρέπει να κάνετε για αρχή είναι να τακτοποιήσετε όσα θέματα εκκρεμούν εδώ και καιρό και σας δημιουργούν άγχος. Αναθεωρείστε τους στόχους σας και μείνετε πιστοί σε αυτούς. Αν και με τον Ερμή ανάδρομο το τελευταίο δεκαήμερο θα ‘ναι δύσκολο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ωστόσο μπορείτε να προετοιμάσετε κατάλληλα το έδαφος. Στα αισθηματικά ο Άρης από τους Ιχθείς σας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία και ρομαντική διάθεση. Πάψτε να μένετε κλεισμένοι στο σπίτι και ξαναβρείτε την κοινωνικότητά σας, χαρίζοντας στον εαυτό σας στιγμές διασκέδασεις που τόσο έχετε ανάγκη.

Λέων (23/7 – 23/8)
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας οι προσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα και αυτό το μήνα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι για να πάνε καλύτερα τα πράγματα θα πρέπει να κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μια ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι πραγματικά θέλετε και να επικεντρωθείτε σε αυτό χωρίς να σκορπιέστε από δω και από κει. Με τον Άρη στους Ιχθείς όλο το Φεβρουάριο η δουλειά θα απορροφήσει πολλή απ’την ενέργειά σας. Χρειάζεται προσωπική προσπάθεια και κόπο για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Μη ξεχνάτε πως στο χέρι σας είναι να καταφέρετε αυτό που θέλετε. Στα οικονομικά αποφύγετε υπερβολές.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Τον Φεβρουάριο ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων γεγονός που σημαίνει ότι η γκρίνια και η απαισιόδοξη στάση σας θα σας φέρει σε αντιπαραθέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας. Σταματήστε να τα αναλύετε τα πάντα και να ψάχνετε παντού για ελαττώματα και λάθη. Η στάση σας αυτή δε σας βοηθά να προχωρήσετε και κυρίως βάζει εμπόδια στην αισθηματική σας ζωή. Αφεθείτε στα συναισθήματά σας και μιλήστε ελεύθερα ακόμη κι αν φοβάστε πως θα γίνετε κουραστικοί. Στα επαγγελματικά οι υποχρεώσεις αυξάνονται και οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν γι’αυτό θα χρειαστεί να δείξετε υπευθυνότητα, συνέπεια και αποφασιστικότητα.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας απόλυτα ερωτικός μήνας αφού η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου σας δίνει πίσω την ξεχασμένη σας γοητεία. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους γύρω σας τους οποίους εύκολα μπορείτε να προσελκύσετε. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα σας χαρίζει μοναδικές ευκαιρίες για ριζικές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Στα επαγγελματικά νιώθετε ανασφάλεια και ανικανότητα να ορίσετε τις καταστάσεις. Ωστόσο είναι στο δικό σας χέρι να βελτιώσετε τα πράγματα αρκεί να προσπαθήσετε και να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στους Ιχθείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γόνιμες συζητήσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Και τον Φεβρουάριο θα συνεχίσετε εσείς οι ίδιοι να βάζετε με επιτυχία εμπόδια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Είτε σας αρέσει να ‘χετε πάντα κάτι για να γκρινιάζετε είτε σας αρέσει να τιμωρείτε τον εαυτό σας. Στον επαγγελματικό τομέα νιώθετε πιεσμένοι εδώ και καιρό και έχετε δει πια ξεκάθαρα ότι οι καταστάσεις δεν πρόκειται να αλλάξουν. Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αναλάβετε δράση και με τολμηρές αλλαγές να ανατρέψετε τα δεδομένα. Στα αισθηματικά αφήστε στην άκρη τα παράπονα και ακούστε την καρδιά σας για να καταλάβετε επιτέλους τι ζητά πραγματικά. Με τον Ερμή στους Ιχθείς η επικοινωνία ευνοείται και μερικά ξεκαθαρίσματα είναι καλό να γίνουν.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Με το Δία ξανά σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιό σας και με την Αφροδίτη στον φιλικό Υδροχόο νέος αέρας φυσά στον τομέα των αισθηματικών. Οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες θα είναι πολλές και χάρη στην ανανεωμένη ερωτική σας διάθεση δε θα τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Στις 25 του μήνα με την Πανσέληνο προσέχτε τι λέτε γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε και να δώσετε λάθος εντύπωση. Στο χώρο της δουλειάς κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δίνετε σημασία σε λόγια συναδέλφων. Παρότι η κατάσταση θα είναι κάπως πιεστική, ο ορθόδρομος Δίας ευνοεί συζητήσεις για νέα ανοίγματα αλλά και ταξίδια με στόχο την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Η δουλειά είναι και πάλι στο επίκεντρο της προσοχή σας και συνεχίζει να βασανίζει το κουρασμένο σας μυαλό. Νιώθετε πιεσμένοι και πως οι προσπάθειες που καταβάλλετε δεν έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δείξτε υπομονή και επιμονή αφού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα σας δίνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες και να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε αλλά και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Στα αισθηματικά σταματήστε να υπεραναλύετε τα πάντα και αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει εκεί που θέλει. Με την Πανσέληνο στις 25/2 τα συναισθήματα σας κατακλύζουν, κάτι που εσείς δύσκολα μπορείτε που χειριστείτε σωστά, γι’αυτό προσέξτε πως θα τα εκφράσετε.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ο Φεβρουάριος έρχεται να σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στον ερωτικό τομέα οι αλλαγές θα έρθουν από μόνες τους και θα ξεμπερδέψουν το τοπίο το οποίο είχε αρχίσει να σας κουράζει. Η Νέα Σελήνη στις 10 του μήνα σας βοηθά να πετάξετε από τη ζωή σας όσα δε σας εκφράζουν και τα κρατάτε μόνο από ανασφάλεια. Στον επαγγελματικό τομέα αρχίζετε και πάλι να νιώθετε σίγουροι και έτοιμοι να αναλάβελετε δράση. Τα προβλήματα των προηγούμενων μηνών ξεπερνιούνται ή εσείς πλέον έχετε τα κατάλληλα εφόδια για να τα ξεπεράσετε. Μέχρι τις 22/2 όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος φροντίστε να έχετε κλείσει τις εκκρεμότητές σας, κυρίως τις οικονομικές.

Ιχθείς (20/2 – 20/3)
Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όλο τον Φεβρουάριο δίνοντας σας δύναμη και ενέργεια ειδικά στα επαγγελματικά. Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο ή αν θα κάνετε την μεγάλη ανατροπή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να μη φοβηθείτε να προχωρήσετε με τόλμη σε αλλαγές. Παρότι νιώθετε οι καταστάσεις να σας πιέζουν, εσείς τώρα πια έχετε τις αντοχές να τα φέρετε όλα εις πέρας. Στα αισθηματικά θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα θέλω σου και να σκεφτείς μήπως οι επιλογές σου μέχρι ώρα ήταν τελείως λάθος. Προς το τέλος του μήνα όπου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας τα ερωτικά θα πάρουν φωτιά και σεις θα θέλετε όσο τίποτα άλλο να αφεθείτε.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Ιανουαρίου Ζώδια Μαρτίου »
You are here