Ζώδια Οκτωβρίου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(15 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Στις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα κάτσει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο κυρίως οικονομικά ζητήματα.

Αρχίστε να κάνετε από τώρα έναν καλό προγραμματισμό καθώς με το πέρασμα του χρόνου αυτός ο τομέας θα σας απασχολήσει εντονότερα. Στα επαγγελματικά κάποιοι συνάδελφοί σας είτε νυν είτε πρώην θα αποδειχθούν βοηθητικοί και ίσως σας προσφέρουν λύσεις που δεν είχατε σκεφτεί. Στα ερωτικά σας ας είστε επιφυλαχτικοί καθώς ενδέχεται αυτή την περίοδο να γνωρίσετε το λάθος άνθρωπο. Ωστόσο για τους δεσμευμένους είναι κατάλληλη εποχή για ένα ταξιδάκι.

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, που θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, θα δείτε σιγά σιγά την αισθηματική σας ζωή να αλλάζει δραματικά. Οι δεσμευμένοι ίσως αποφασίσετε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση της σχέσης σας ή να κάνετε ένα παιδί ή ακόμη και να χωρίσετε μετά από από πολλά χρόνια αν αποδειχτεί πως όλο αυτό δεν είχε γερά θεμέλια. Οι ελεύθεροι θα επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας και θα προχωρήσετε σε πιο σωστές σχέσεις. Τον Οκτώβριο η κοινωνική σας ζωή γίνεται έντονη και οι ευκαιρίες για διασκέδαση θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά αποφύγετε δάνεια και υπογραφή συμβολαίων γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε.

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό θα αρχίσετε να νιώθετε πως η σκληρή δουλειά που κάνατε μέχρι τώρα σιγά σιγά αναγνωρίζεται. Ωστόσο προσέχτε γιατί οι ανώτεροί σας δεν αποκλείεται να σας φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες και ώρες εργασίες γεγονός που θα σας κουράσει ακόμη περισσότερο τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Γι’αυτό μια καλύτερη και πιο υψηλή θέση ίσως να μην είναι τελικά τόσο ελκυστική όσο ακούγεται. Στα οικονομικά οι επενδύσεις ευνοούνται αρκεί να τις έχετε σκεφτεί καλά πιο πριν. Ο Οκτώβριος είναι κατάλληλος μήνας για να ανανεώσετε το χώρο σας αλλά και την εμφάνισή σας.

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Ο Οκτώβριος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μήνας των εξαπατήσεων και εσείς είναι απαραίτητο να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Μην εμπιστεύεστε έτσι άκριτα τους άλλους καθώς μπορεί κάποιος να σας παραπλανά με ψεύτικα λόγια και να μη σας βοηθά όπως λανθασμένα πιστεύετε. Με την έξοδο του Κρόνου από τον Ζυγό κάπως ηρεμείτε και βρίσκετε στήριξη και ανακούφιση σε πρόσωπα της οικογένειας και φίλους. Στα επαγγελματικά ίσως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή.

Λέων (23/7 – 23/8)
Η Αφροδίτη από την Παρθένο ευνοεί τον τομέα των οικονομικών σας καθώς διάφορα έσοδα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Προσέχτε όμως τις αγορές σας που δεν ανταποκρίνονται σε πραγματικές σας ανάγκες για να μην τις μετανιώσετε αργότερα. Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται ακόμη πιο έντονη και απαιτεί από σας να αφιερώσετε ακόμη περισσότερο χρόνο θυσιάζοντας έτσι κομμάτι της προσωπικής σας ζωής. Προσπαθήστε να τα συνδυάσετε και τα δύο οργανώνοντας εξόδους ή όμορφες βραδιές πότε με το ταίρι σας πότε με φίλους και πότε με την οικογένειά σας.

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Με την Αφροδίτη σύμμαχό σας θα καταφέρετε πιο εύκολα να πετύχετε τους στόχους σας. Χάρη στη γοητεία που σας χαρίζει θα προσελκύσετε πρόσωπα που ίσως αποδειχτούν σημαντικοί βοηθοί και υποστηριχτές σε όσα σχεδιάζετε τόσο καιρό. Ακόμα και σεις οι ίδιοι θα νιώσετε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι να παλέψετε για να κατακτήσετε όσα πιστεύετε πως αξίζετε. Με πρόσωπα του παρελθόντος που επιστρέφουν στη ζωή σας ας είστε καχύποπτοι καθώς οι διαθέσεις τους να μην είναι τόσο φιλικές. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αισθητά μιας και τα έκτακτα έξοδα θα μειωθούν.

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Επιτέλους ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιό σας και σεις μπορείτε πλέον να ατενίσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Με την είσοδό του στο ζώδιο του Σκορπιού θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσέχετε τι λέτε γιατί ίσως παρεξηγηθείτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή συνάδελφο. Στις 15 η Νέα Σελήνη σας καλεί να βάλετε σε μια σειρά τους στόχους σας και να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας. Μια καλή ενδοσκόπηση είναι απαραίτητη καθώς σιγά σιγά θα αρχίσουν να παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες στη ζωή σας και σεις θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να επιλέξετε την καλύτερη δυνατή.

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Στις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος μπαίνει στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Έφτασε λοιπόν η ώρα για έναν γερό απολογισμό και ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Ξεκινήστε αναγνωρίζοντας τα λάθη σας αλλά και αναλογιζόμενοι όσα έχετε πετύχει μέχρι τώρα. Στα επαγγελματικά ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη σας βοηθά να αναζητήσετε θέσεις με καλά χρήματα έστω και αν δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες ή στις ικανότητές σας. Από τα μέσα του μήνα ευκαιρίες καλές θα παρουσιαστούν γι’αυτό ας είστε σε ετοιμότητα μην πάνε χαμένες.

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας κάνοντάς σας ευέξαπτους αλλά συγχρόνως και πολύ δυναμικούς. Αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να φανούν οι ικανότητές σας και θέστε σε εφαρμογή στόχους που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Στα επαγγελματικά θα νιώσετε ιδιαίτερα πιεσμένοι προς το τέλος του μήνα γι’αυτό προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα και τον παρορμητισμό σας. Εκτονώστε την ενέργειά σας διασκεδάζοντας και όχι με καβγάδες. Οι φίλοι θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σας ενώ αντίθετα το ταίρι σας ίσως δε συμμερίζεται τον γενικότερο εκνευρισμό σας.

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Ο Οκτώβριος είναι η καλύτερη περίοδος για να οργανώσετε μια μικρή απόδραση με το ταίρι σας και να αναθερμάνεται τη σχέση σας. Γενικά η διάθεσή σας θα ανέβει και σεις θα γίνετε πιο ερωτικοί και ενεργητικοί. Στον επαγγελματικό τομέα οι ικανότητες σας θα αναγνωριστούν με αποτέλεσμα κάποια αύξηση ή κάποια πιο υπεύθυνη θέση. Κάτι τέτοιο θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας και την όρεξή σας για δουλειά και νέα ενδιαφέροντα. Μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια θα βρείτε από συναδέλφους σας γι΄αυτό μην τους αγνοείτε πιστεύοντας πως μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Η Νέα Σελήνη στα μέσα του Οκτώβρη σας καλεί να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μπορείτε να οργανώσετε μαζί τους ένα ταξιδάκι το οποίο θα συσφίξει τις σχέσεις σας και θα σας γεμίσει ενέργεια και χαρά. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Στα οικονομικά τα έσοδα αυξάνονται χωρίς να το περιμένετε ωστόσο δεν είναι κατάλληλη εποχή για δάνεια ή συμφωνίες που ενέχουν ρίσκο. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην ανοίγεστε με μεγάλες αγορές αν δεν είστε πρώτα σίγουροι.

Ιχθύες (20/2 – 20/3)
Τον Οκτώβριο τα ερωτικά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Οι δεσμευμένοι καλείστε να δείξετε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στο ταίρι σας είτε οργανώνοντας ρομαντικές βραδιές είτε αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε πως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο έχει αρχίσει να αισθάνεται για σας διαφορετικά. Γενικά νέες γνωριμίες θα προκύψουν αλλά εσείς μην πιστεύετε πάντα όσα σας λένε καθώς πολλοί το μόνο που θέλουν είναι να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν είτε με κάποια αύξηση είτε με ένα νέο εισόδημα.

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Σεπτεμβρίου Ζώδια Νοεμβρίου »
You are here