Ζώδια Αυγούστου

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Με την Αφροδίτη να περνά από τα μέσα Αυγούστου στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοούνται οι υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Αν θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο χώρο σας, είναι η κατάλληλη περίοδος,

καθώς η δημιουργικότητά σας θα είναι στα πάνω της. Μέσα στο μήνα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε με φίλους και να συσφίξετε ή ακόμη και να ανανεώσετε τους κοινωνικούς σας δεσμούς. Με τη σχέση σας ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε και να δείτε καθαρά αν έχετε μέλλον ή αν πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Προσέξτε την υγεία σας αυτό το μήνα και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

 

Ταύρος (21/4 – 20/5)
Ο Αύγουστος χαρακτηρίζεται από έντονη κοινωνική ζωή και ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα της οικογένειας. Η δεύτερη πανσέληνος στο τέλος του μήνα φέρνει κοντά σας φίλους, αλλά και κάποια νέα πρόσωπα που έρχονται για να αλλάξουν την καθημερινότητα και τον τρόπο σκέψης σας. Φροντίστε να είστε επιλεκτικοί και υποψιασμένοι, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας εκμεταλλευτεί. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, καθώς τώρα θα μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή όσα σχεδιάζατε τόσο καιρό, αλλά και θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν επιτέλους καρπούς.

 

Δίδυμοι (21/5 – 21/6)
Οι δύο πρώτες βδομάδες του Αυγούστου είναι ιδανικές για να πάτε τις διακοπές σας, καθώς εγγυημένα θα περάσετε πολύ καλά και τα έξοδα δε θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αν όμως φέτος δεν καταφέρετε να πάτε κάπου, τότε είναι η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Όχι μόνο θα σας προσφέρει ψυχική ευεξία, αλλά θα ανανεώσει και τις γνωριμίες σας, κάτι το οποίο έχετε μεγάλη ανάγκη. Στα επαγγελματικά σας, με την πανσέληνο στο τέλος του μήνα, σας περιμένει μια επιβράβευση, είτε ηθική είτε υλική, που θα ανεβάσει τη διάθεσή σας για δουλειά και το κέφι σας γενικότερα.

 

Καρκίνος (22/6 – 22/7)
Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 8 του μήνα θα δείτε τη δημοτικότητά σας να ανεβαίνει και τις γνωριμίες σας να αυξάνονται. Επίσης, τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν καθώς δεν αποκλείεται να πάρετε μια μικρή αύξηση ή κάποια λεφτά κληρονομιάς. Προσοχή, όμως, καθώς η καταναλωτική σας διάθεση ενδέχεται να σας οδηγήσει σε άσκοπες αγορές που αργότερα θα μετανιώσετε. Αν θέλετε να πάτε διακοπές, ο μήνας είναι κατάλληλος, καθώς θα χαλαρώσετε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Στις φιλικές σας σχέσεις κάντε ξεκαθαρίσματα και απομακρύνετε όσους σας επηρεάζουν αρνητικά.

 

Λέων (23/7 – 23/8)
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 8 του μήνα ο Αύγουστος θα είναι για σας ένας πιο χαλαρός μήνας, που θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται μέσω φίλων να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που ίσως μπει για τα καλά στην ερωτική σας ζωή. Η δουλειά νιώθετε να σας πιέζει, αλλά να θυμάστε πως, αν κουραστείτε τώρα, θα λάβετε πλούσιους καρπούς αργότερα και η ηθική ανταμοιβή θα είναι μεγαλύτερη. Τα οικονομικά σας δε θα είναι άσχημα, ωστόσο αποφύγετε δάνεια και βιαστικές αγορές.

 

Παρθένος (24/8 – 22/9)
Στις αρχές του μήνα με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε, γιατί ίσως προκύψουν συγκρούσεις με το ταίρι σας ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας προβλημάτων που υποβόσκουν άλυτα εδώ και καιρό. Παραμείνετε ψύχραιμοι και σκεφτείτε με καθαρό μυαλό και χωρίς εγωισμούς τι πραγματικά θέλετε. Ίσως κάπως έτσι σας γίνει μάθημα να μιλάτε ανοιχτά και να μη θάβετε βαθιά τα όποια παράπονά σας. Με τα οικονομικά σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το μήνα και τα έξοδα τρέχουν.

 

Ζυγός (23/9 – 22/10)
Ο Αύγουστος είναι ιδανικός μήνας για να διασκεδάσετε με φίλους, να περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους και να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι που σας αρέσει. Φροντίστε να οργανώσετε από τώρα σωστά το χρόνο σας, ώστε ο Σεπτέμβρης, που θα είναι πιο έντονος μήνας, να σας βρει προετοιμασμένους. Ο Κρόνος, λίγο πριν φύγει επιτέλους από το ζώδιό σας, σας δοκιμάζει για ακόμη μια φορά και σας καλεί να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας και της δουλειάς σας. Τέλος, δείξτε προσοχή με τα έξοδά σας, παρά την αύξηση που έχουν τα οικονομικά σας το τελευταίο διάστημα.

 

Σκορπιός (23/10 – 22/11)
Τον Αύγουστο θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα με της οικογένειάς σας και να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Έχουν ανάγκη το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας και μην ξεχνάτε πως αυτοί είναι που θα σταθούν δίπλα σας στα δύσκολα. Μην αφήσετε κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με συνάδελφο ή με το ταίρι σας να σας εξουθενώσει ψυχολογικά. Μην αντιδράτε υπερβολικά και, κυρίως, μη δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, καθώς δεν αποκλείεται να έχετε ευκαιρίες για άνοδο ή για κάτι εντελώς καινούριο. Τα οικονομικά χάρη στις δικές σας προσπάθειες θα βελτιωθούν.

 

Τοξότης (23/11 – 21/12)
Για τους δεσμευμένους του ζωδίου ο Αύγουστος ενδείκνυται για ρομαντικές διακοπές που θα ανανεώσουν τη σχέση και ίσως γίνουν η αφορμή για μελλοντικές αποφάσεις. Όσοι πάλι είστε αδέσμευτοι, τα ερωτικά θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας καθώς τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να αρχίσετε να χτίζετε μια σταθερή συναισθηματική ζωή. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις ευκαιρίες και επιλέξτε με ωριμότητα. Στο φιλικό τομέα θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα και να κλείσετε παλιούς λογαριασμούς που σας ταλαιπωρούν. Στα επαγγελματικά θα δεχτείτε απρόσμενη βοήθεια από κάποιο συνάδελφο.

 

Αιγόκερως (22/12 – 19/1)
Ο Αύγουστος είναι η κατάλληλη εποχή για να δείτε παλιούς φίλους και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Τα οικονομικά είναι αυτά που θα απασχολούν ιδιαίτερα το μυαλό σας, καθώς θα ψάχνετε τρόπους να τα αυξήσετε. Ωστόσο, κάποια απροσδόκητα έσοδα θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας, αλλά θα σας βάλουν και στον πειρασμό άσκοπων εξόδων, γι’ αυτό ας είστε μετρημένοι. Αυτό το μήνα κάποιο δικό σας πρόσωπο θα βρεθεί σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και θα έχει ανάγκη τη στήριξή σας. Μην αναλωθείτε στις προσωπικές σας υποθέσεις και δείξτε το απαραίτητο ενδιαφέρον.

 

Υδροχόος (20/1 – 19/2)
Ο Αύγουστος θα είναι ένας φορτωμένος με υποχρεώσεις μήνας για το ζώδιό σας. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα κάνει την ατμόσφαιρα λίγο πιο ανάλαφρη μετά τις 15. Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο, καθώς προβλέπονται κάποιες απρόσμενες αλλαγές που θα ταράξουν την ηρεμία σας. Οι αδέσμευτοι τώρα μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κάτι σταθερό και με προοπτικές και να πάψετε να αναλώνεστε σε περιστασιακούς έρωτες που δε σας γεμίζουν. Προσέξτε, όμως, μην μπερδέψετε δουλειά με έρωτα, γιατί οι κακές γλώσσες των συναδέλφων σας θα σας στενοχωρήσουν.

 

Ιχθύες (20/2 – 20/3)
Τον Αύγουστο τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, καθώς είναι η καλύτερη εποχή για να δείτε τις προσπάθειές σας να ανταμείβονται είτε με κάποια αύξηση είτε με μια καλύτερη θέση. Όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας, κάτι καλό έρχεται, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου τα αισθηματικά ευνοούνται και κάτι νέο έρχεται που φέρνει πάθος και ένταση στη ζωή σας. Με την πανσέληνο στο τέλος του μήνα θα νιώσετε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, αλλά φροντίστε να τις σκεφτείτε προσεχτικά και μη βιαστείτε. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή, γι’ αυτό αποφύγετε περιττά έξοδα.

 

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώδια Ιουλίου Ζώδια Σεπτεμβρίου »
You are here