Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 74

Τι είναι ο έρωτας;

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Μάλιστααα! Τι είναι ο έρωτας! Και βρήκαν εμένα να το αναλύσω. Και εδώ είναι που λέμε, συντάκτης του περιοδικού must ζει και μετά γράφει. Ε, συγγνώμη μέσα στους τόοοσους συντάκτες, εμένα που δεν έχω ιδέα από αυτά βρήκαν;

Για την ιστορία, απλά να αναφέρω πως είμαι το πιο ξενέρωτο άτομο, που απλά δηλώνω υπεύθυνα πως δεν έχω ιδέα από αυτό που λένε έρωτα. Ζήτημα να την έχω πατήσει 2 φορές (συγγνώμηηηηηη) και, από ό,τι θυμάμαι, δενμου βγήκε και σε καλό.

Ε, ναι, λοιπόν, ίσως είναι η πρώτη φορά που γράφω για τον έρωτα. Βλέπεις, αγάπη μου, καλοκαιράκι είναι, λίγο η ζέστη, λίγο ο βρασμένος σου εγκέφαλος, σιγά μην έχεις όρεξη να διαβάσεις τους προβληματισμούς περί φύσης, ζωής και κράτους, μιας ημίτρελης.

Έτσι, λοιπόν, πάμε να αναλύσουμε αυτή την αηδία (;)!

Τι πετά, πρέπει να κάνει δίαιτα και σε τρελαίνει;
Τι είναι έρωτας; Τι σκατά είναι αυτό το χοντρό, ηλίθιο φτερωτό άστοχο πλάσμα, που μας καταστρέφει τη ζωή; Και ποιος του έδωσε στην τελική το δικαίωμα να μας ξεφτιλίζει έτσι; Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, τρέμουλο μόλις δεις τον έρωτά σου; Αυτά είναι τα πρώτα στάδια που ψιλοκαταλαβαίνεις πως την πάτησες την μπανανόφλουδα και έχεις βρεθεί στη μέση του δρόμου με στραμπουληγμένο χέρι. Μετά τον κοιτάζεις και λιώνεις, τον θεωρείς πιο πάνω από σένα και δέχεσαι να πέφτεις στα πατώματα για την πάρτη του έρωτά σου. Μελετάς κάθε του κίνηση, κάθε του βήμα, ακόμα και τις τελίτσες που χρησιμοποιεί στα μηνύματά του. Και κάπου εκεί, λασκάρουν οι πρώτες βίδες. Σου λείπει τρελά, δε βρίσκεις τίποτα πιο σημαντικό από αυτόν. Δέχεσαι να σε κάνει ό,τι θέλει και ανυπομονείς να τον δεις, παθαίνοντας το στομάχι σου, το κεφάλι σου και μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στον οργανισμό σου, αναμένοντας τη μεγάλη σας συνάντηση. Αχ!

Το κακό
Υπάρχει η φήμη ότι ο έρωτας πετυχαίνει πάντα τον έναν και σχεδόν ποτέ και τους δυο. Αν είναι έτσι, βρε παιδιά, γιατί δεν πετύχαινε εκείνον και όχι εμένα; Τι τον έκανε να πιστέψει ότι εγώ θα την παλέψω; Κι εκεί που λες θα τα υποστώ όλα, θα το ζήσω, βρε παιδί μου, σου ανακοινώνει πως δεν τσουλάει το θεματάκι σας όπως θες. Ε, του την σπας τη μόστρα του ή του και το αυτοκίνητο; Και γιατί να τον αφήσεις να τη γλυτώσει, ε; Σου λέει, δεν είναι έτοιμος για σχέση, είναι ερωτευμένος με άλλη (άααααουτς), δεν είναι σε θέση, έχει οικογενειακά προβλήματα (και σίγουρα μεταξύ μας και εγκεφαλικά), πάει φαντάρος, την παίρνουν εργάτρια στη Ρουμανία και έχει κλείσει να εμφανιστεί στον πλανήτη Άρη. Και τώρα; Και τώρα πώς φεύγουνε, που εσύ τον θες. Πώς το λύνεις το σώμα και το βάζεις να τρέξει; Πού είναι αυτό το τιμημένο κουμπάκι που πατάς και ξενερώνεις; Δύσκολος ο έρωτας τελικά. Ειδικά αν ερωτεύθηκε άλλη, το γουδί. Το ζωάδι το ίδιο. Άντε μην αρχίσω. Γιατί, ρε πουλάκι μου; Άντε και αλληλογουστάρονται, τότε, να κάνεις στην άκρη. Αν, όμως, όχι, πώς το ξυπνάς το στραβάδι, μπας και ανοίξει τα μάτια του προτού ξενερώσεις; Λες, τελικά, αν τον βαρέσεις στο κεφάλι, να ξυπνήσει; Μπααααα, άμα ο άνθρωπος είναι ζώον, τι να σώσεις εσύ. Και σε έκανε να αλλάξεις όλη σου τη θεωρία γύρω από τον έρωτα. Και μοιάζεις με παιδάκι που περιμένει πώς και τι να φάει το παγωτό που του έταξαν πριν μια βδομάδα οι γονείς του. Και τελικά, ρε φίλε, το παγωτό σού βγαίνει παγωμένο γιαούρτι από το χωριό. Ε και ακόμα να ξενερώσεις; Την τύχη μου.

Και το καλό
Τώρα που σε περίπτωση είσαι από τους τυχερούς που ερωτεύτηκες και σε ερωτεύτηκε, τότε, πουλάκι μου, πάνε άναψε ένα κεράκι, παίξε και ένα τζόκερ. Και κάνε ό,τι μπορείς για να το ζήσεις, χωρίς να φοβηθείς ούτε στιγμή. Κάνε ακόμα και τα πιο χαζά ρομαντικά πράγματα. Κάνε ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι.. Είναι ό,τι πιο γλυκό να ξυπνάς αγκαλιά με τον άνθρωπο που σε κάνει να χαμογελάς. Είναι ό,τι πιο υπέροχο να τον κοιτάς και να βλέπεις στα μάτια του εσένα. Να τον αγκαλιάζεις και να νιώθεις πως όλα τα άλλα είναι τόσα ασήμαντα. Και στην τελική, αν αυτό σου δίνει τόση δύναμη, γιατί, μεταξύ μας, πετάς, μην κολλάς πουθενά. Δεν είναι κακό ούτε να κάνεις σαν 5χρονο ούτε να κοιτάς το φεγγάρι και να τη σκέφτεσαι, ούτε να την κοιτάς και να λιώνεις. Αρκεί, φυσικά, να σε κάνει να χαμογελάς. Να νιώθεις ευτυχισμένος με ό,τι λιγότερο. Γιατί αυτό ίσως είναι έρωτας.

Το ερωτευτεί or not ερωτευτεί;
Έλα μου ντε! Σίγουρα αξίζουν αυτά τα συναισθήματα. Ακόμα και αυτά του πόνου, αυτά που σε οδήγησαν στο να κλαις κρυφά, στο να στεναχωριέσαι. Γιατί όλα αυτά είναι ζωή. Και αν δε τα ζήσεις, τότε δε ζεις. Και από την άλλη, αξίζει - δεν αξίζει, εσύ την πάτησες. Θες γιατί σε φτύνει, θες γιατί είσαι λίγο καμένος, θες γιατί αξίζει για σένα τα πάντα, γιατί είναι η ίδια η θεότητα; Γιατί γενικά έτσι θες; Τίποτα δεν είναι κακό. Μόνο μια χάρη, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανταπόκριση, ξεκόλλα. Άνοιξε τα γκαβά σου, ρε λουκουμάκι, γιατί κάπου, κάποια, κάποιος, θα υπάρχει και για σένα. Ξύπνα ρεεεεεεεε!!!!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρώτη αγάπη και παντοτινή Σε αγαπώ »
You are here