Ζώδια

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(10 ψήφοι)

Κριός (21/3-20/4)Δείξε προσοχή σε σχέση με τα έξοδά σας για να μη βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να καλύψετε βασικές σας υποχρεώσεις.

Στα επαγγελματικά οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Όσον αφορά στις σχέσεις σας, σταματήστε επιτέλους να είστε τόσο ανταγωνιστικοί και αυταρχικοί, αν δε θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα, ειδικά τώρα που έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη.

 

 

Ταύρος (21/4-20/5)

Ο Μάιος είναι ο τελευταίος μήνας που μένει ο Δίας στο ζώδιό σας. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν και να μην αναλωθείτε σε περιττές σκέψεις. Η Πανσέληνος στις 5 στο ζώδιο του Σκορπιού σάς φέρνει πιο κοντά ψυχικά με το σύντροφό σας. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας διαθέτετε τη γοητεία που χρειάζεται για να προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην ξεχνάτε πως στα επαγγελματικά σας υπάρχει παρασκήνιο γι' αυτό ας είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και να μη δίνετε λαβές για σχόλια.

 

 

Δίδυμος (21/5-21/6)

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας γίνεται ανάδρομη από τις 15 του μήνα, με αποτέλεσμα να ξεπροβάλλουν παντού εμπόδια που δε θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε. Ωστόσο, ο Δίας προετοιμάζεται σιγά σιγά να εισέλθει στο ζώδιό σας, κάνοντάς σας δυνατούς και φέρνοντας ανέλπιστες λύσεις. Στα επαγγελματικά η εύνοια θα είναι σημαντική και αν ψάχνετε για εργασία, ίσως να μη δυσκολευτείτε. Από τις 21 με τον Ήλιο και λίγο αργότερα με τον Ερμή στο ζώδιό σας, η επικοινωνία γίνεται πιο εύκολη, η γοητεία σας ανεβαίνει και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται θεαματικά.

 

Καρκίνος (22/6-22/7)

Ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με τα κοντινά σας πρόσωπα τα οποία απαιτούν την προσοχή σας. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν, βρείτε νέες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και χαλαρώστε. Στα επαγγελματικά θα κοπιάσετε αλλά οι επιλογές σας θα σας δικαιώσουν. Διευρύνετε όσο μπορείτε τον κοινωνικό σας κύκλο γιατί νέα πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν σημαντικά. Στα αισθηματικά αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Μιλήστε ξεκάθαρα και περιμένετε μέχρι να κατασταλάξετε μέσα σας.

 

Λέων (23/7- 23/8)

Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το μήνα, καθώς οι συνθήκες εργασίας γίνονται πιο απαιτητικές. Ο Δίας, ωστόσο, καθησυχάζει τις ανησυχίες σας και σας βοηθά να ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας προβληματίζουν έντονα εξαιτίας της θέσης του Άρη. Με σωστή διαχείριση και καλή διάθεση θα μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Οι κοινωνικές συναναστροφές ευνοούνται, όμως προσέξτε τα άτομα που γνωρίζετε, γιατί ίσως να θέλουν μόνο να σας εκμεταλλευθούν.

 

Παρθένος (24/8-22/9)

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας και οι υποχρεώσεις ολοένα αυξάνονται. Ο Δίας όμως είναι βοηθός και φέρνει στο δρόμο σας ανθρώπους που σας επηρεάζουν θετικά και σας ωθούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η δημιουργικότητα αλλά και το πείσμα σας θα σας επιτρέψουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, είναι η κατάλληλη εποχή για ένα χαλαρωτικό ταξιδάκι με καλή παρέα. Αποκτήστε νέα ενδιαφέροντα αν θέλετε να αποφορτιστείτε απ' την ένταση των τελευταίων μηνών και ίσως να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ζυγός (23/9-22/10)

Ο Κρόνος ακόμη σας ταλαιπωρεί και εσείς νιώθετε πως δέχεστε τις βολές ενός παρασκηνίου που δεν ξέρετε πώς να αντιμετωπίσετε. Ηρεμήστε, αποφύγετε καβγάδες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μην ξεχνάτε πως ο Δίας από τη θέση που βρίσκεται σας βγάζει από τα δύσκολα. Σιγά σιγά αρχίζετε να συνειδητοποιείτε την επίδραση του Κρόνου πάνω σας. Νιώθετε πλέον έμπειροι, σοφοί, προσγειωμένοι και πάνω απ' όλα έτοιμοι να παλέψετε γι' αυτά που ακριβώς θέλετε. Στα οικονομικά τα νέα είναι ευχάριστα και βρίσκονται λύσεις συμφέρουσες.

 

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το Μάιο τα ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης έχουν τον πρώτο λόγο. Οι δυσκολίες δε λείπουν και εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το ένστικτό και τις ικανότητές σας. Διαπραγματευτείτε με ήρεμο τρόπο όσα θέλετε να πετύχετε λαμβάνοντας υπ΄όψιν σας ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι καλές διαθέσεις απέναντί σας. Αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα και βάλτε σε τάξη τις ανάγκες σας. Στα αισθηματικά υπάρχει παρασκήνιο με την Αφροδίτη ανάδρομη. Ας είστε επιφυλακτικοί γιατί το άτομο που έχετε απέναντί σας ίσως να μη χαίρει εμπιστοσύνης.

 

Τοξότης (23/11-21/12)

Όσο ο Δίας παραμένει στον Ταύρο προωθεί θέματα εργασίας και οικονομικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτό το διάστημα και κάντε συζητήσεις που πρέπει ώστε να εξασφαλίσετε το καλύτερο για σας. Μην παραμελείτε την οικογένειά σας δίνοντας σημασία μόνο σε πρόσωπα που πιθανόν να μην αξίζουν. Η Νέα Σελήνη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις καθώς νιώθετε πια έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Σε εφαρμογή, όμως, τις ιδέες σας θα καταφέρετε να τις βάλετε αφού η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία τον Ιούνιο.

 

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο τόσο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά ζητήματα βελτιώνονται. Αν ψάχνετε για εργασία οι συνθήκες είναι ευνοϊκές, ενώ κρατήστε τα σχέδιά σας και τις απόψεις σας για τον εαυτό σας, καθώς κάποια άτομα ψάχνουν αφορμή να σας υπονομεύσουν. Παρότι η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, εσείς θα είστε προστατευμένοι ως ένα βαθμό. Οι αδέσμευτοι θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε νέες βάσεις στη σχέση σας. Δείξτε υπομονή με πρόσωπα της οικογένειας που σας πιέζουν και σας εκνευρίζουν.

 

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τα επαγγελματικά σας και οι ευκαιρίες πληθαίνουν. Εκμεταλλευτείτε τες κατάλληλα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, τα οποία θα δεχτούν πιέσεις. Αποφύγετε επενδύσεις ή δάνεια γιατί κάποια απρόβλεπτα έξοδα ίσως σας φέρουν σε αδιέξοδο. Ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα για τους αδέσμευτους, αλλά ο ενθουσιασμός ίσως να μην κρατήσει πολύ. Όσοι είστε σε σχέση, η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Η εποχή, πάντως, είναι κατάλληλη να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με φίλους.

 

Ιχθύες (20/2-20/3)

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων φέρνοντας εντάσεις με το ταίρι ή με συνεργάτες σας. Αδιαφορήστε σε όσα λέγονται, κοιτάξτε τη δουλειά σας και η ηρεμία σιγά σιγά θα έρθει. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή για να μπορείτε να καλύπτετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις χωρίς προβλήματα. Αν οι συνθήκες το ευνοούν, κάντε ολιγοήμερα ταξιδάκια ή κοντινές εξορμήσεις που θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας με φίλους. Αλλαγές που θέλετε να κάνετε είτε στην εμφάνισή σας είτε στο σπίτι σας αφήστε τις για τον επόμενο μήνα.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προβλέψεις ζωδίων Προβλέψεις Ιουνίου »
You are here