Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

V-day… Ζώδια

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Η γιορτή των ερωτευμένων ή μία ακόμα γιορτή καταναλωτισμού; Όπως και να ’χει, οι αληθινά ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα,

δεν έχουν ανάγκη ούτε τον Άγιο Βαλεντίνο (μεγάλη η χάρη του), ούτε κακόγουστα αρκουδάκια με το χαρακτηριστικό “I love you”. Ας μας υπενθυμίσει, όμως, η επέτειος αυτή ότι χρειάζεται και λίγος ρομαντισμός στη ζωή μας.

 

Έχει εκλείψει στις μέρες μας! Είδατε τελευταία κάποιον άντρα να προσφέρει λουλούδια σε ανύποπτη στιγμή, εκτός γιορτών και ειδικών περιστάσεων, όπου επιβάλλεται μια ανθοδέσμη;
Μας φαίνεται πια τόσο ξένη μια τέτοια ευγενική και ρομαντική χειρονομία που θα την αντιμετωπίζαμε με δυσπιστία...
«Γιατί με καλοπιάνει; Τι θα ζητήσει; Ή μήπως έχει τύψεις; Με κεράτωσε!! Θα τον σκοτώσω.» Γιατί έχουμε γίνει τόσο ωμοί;
Ή μάλλον υπερβολικά προσγειωμένοι; Ας είναι φέτος η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου η μέρα που θα καλωσορίσουμε και πάλι το ρομαντισμό στη ζωή και στις σχέσεις μας (Μην τον διώξετε, όμως, το αμέσως επόμενο πρωί!)

Ζώδια της φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης
Αλλάξτε περιβάλλον!
Προτιμήστε γι’ αυτή τη βραδιά ένα μέρος που δεν επισκέπτεστε καθημερινά. Δε θα νιώσετε ρομαντικά στον οικείο σας χώρο. Αποφύγετε τα κλασσικά μπαράκια, ταβερνάκια κ.ο.κ. Χρειάζεστε μια διαφορετική ατμόσφαιρα. Πάτε κάπου ρομαντικά… κάπου που να μπορείτε να βλέπετε τ’ άστρα. Σ’ ένα ξέφωτο, σε μια παραλία…στην ταράτσα σας κατ’ ανάγκη! Πάρτε ένα μπουκάλι καλό κρασί, δύο κολονάτα ποτήρια, sleeping bag (γιατί θα έχει ψοφόκρυο) και απολαύστε.
Μιλήστε για τα όνειρά σας κοιτάζοντας τ’ αστέρια… (Μη σας πιάσει λογοδιάρροια όμως! Ακούστε και τον άλλο). Είναι φωτιά ο έρωτάς σας;
Must-οριά: Τα ζώδια της φωτιάς λατρεύουν τα παιχνίδια! Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, στα παιχνίδια του μυαλού αναφέρομαι. Παίξτε ένα παιχνίδι ρόλων, παριστάνετε πως γνωρίζεστε για πρώτη φορά αυτή τη συγκεκριμένη βραδιά.
Πρώτο ραντεβού, λοιπόν, μ’ ένα γνωστό άγνωστο. Κάθε άγγιγμα, κάθε φιλί θα έχει μια καινούρια υφή… ρομαντισμού!

Ζώδια της γης Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
Οι γήινοι και προσγειωμένοι.
Για εσάς ο ρομαντισμός είναι κάτι τελείως ξένο. Δεν το ’χετε. Αν σας πω για αστέρια και λουλούδια, θα με βρίσετε. Προτείνω, λοιπόν, να πάρετε το ταίρι σας και να πάτε σινεμά. Διαλέξτε μια άκρως ρομαντική ταινία, που σε άλλη περίπτωση δε θα προτιμούσατε, μήπως και σας αφυπνίσει κάποιον βαθιά κρυμμένο ρομαντισμό.
Η ιδανική περίπτωση γι’ αυτή τη βραδιά θα ήταν κάποιοπαλιό (αλλά καλοδιατηρημένο) σινεμά που επαναπροβάλλει κλασσικές ιστορίες αγάπης. Εξάλλου και από μόνο του το γεγονός ότι θα βγείτε ραντεβού σε κινηματογράφο είναι ρομαντικό!
Είναι γήινος ο έρωτάς σας;
Must-οριά: Τι μαστοριά να κάνετε εσείς, κακομοίρηδες; Μπλέξατε με ένα άκρως αντιρομαντικό ζώδιο. Αποφύγετε τα too much Άγιο- βαλεντίνικα έθιμα, γιατί θα απογοητευτείτε από τη χλιαρή αντίδρασή του/της και αντί να αφυπνίσετε το δικό του/της ρομαντισμό… θα σκοτώσετε και το δικό σας!

Ζώδια του αέρα Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος
Επιλέξτε για τη βραδιά αυτή ένα ήρεμο μέρος.
Ένα εστιατόριο με ωραία ατμόσφαιρα ή ένα μπαρ όπου μπορείτε να μιλήσετε άνετα, χωρίς να φωνάζετε για να ακουστείτε. Αποφύγετε μαγαζιά με πολυκοσμία και μέρη που είναι πιθανό να προτιμήσουν όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σας. Αν δεν είστε τελείως παράφωνοι, θα τολμήσω να προτείνω ένα (μη παρακμιακό) karaoke bar, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε το ρομαντισμό σας μέσω ενός ωραίου τραγουδιού. Αφιερωμένο στο ταίρι σας φυσικά! Θα του/της θυμίσει κάτι από τις παλιές, καλές και απόλυτα ρομαντικές καντάδες!!
Είναι αέρινος ο έρωτάς σας;
Must-οριά: Τα ζώδια του αέρα λατρεύουν να ανακαλούν όμορφες στιγμές της ζωής τους. Διαλέξτε και εκτυπώστε φωτογραφίες από τις καλύτερες φάσεις της σχέσης σας.
Φτιάξτε ένα ωραίο άλμπουμ και χαρίστε το στο ταίρι σας. Ξεφυλλίστε το μαζί τη νύχτα αυτή και θα με θυμηθείτε!

Ζώδια του νερού Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες
Σας συνιστώ να μείνετε σπίτι.
Για εσάς το οικείο περιβάλλον, η ζεστασιά και η άνεση του δικού σας χώρου είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα για μια ρομαντική βραδιά. Θα ομορφύνετε, βέβαια, το χώρο και θα φτιάξε- τε ατμόσφαιρα, αλλάζοντας το φωτισμό (πολλά μικρά κεράκια ίσως) και επιλέγοντας κατάλληλη μουσική υπόκρουση.
Χορέψτε και κανένα μπλουζ… τι πιο ρομαντικό;
Είναι υδάτινος ο έρωτάς σας;
Must-οριά: Είστε τυχεροί. Έχετε απέναντί σας έναν τόσο ευαίσθητο άνθρωπο που ό,τι κι αν ετοιμάσετε για τη βραδιά αυτή, θα το βρει τουλάχιστον… ρομαντικό!
Μια καλή ιδέα θα ήταν να του/της χαρίσετε ένα μυθιστόρημα (που να αναφέρεται φυσικά σε κάποιο μεγάλο έρωτα) και να διαβάσετε μαζί κάποια αποσπάσματα που πιστεύετε ότι θα αγγίξουν και τους δυο σας.Ή μπορείτε ακόμα να γράψετε στο ταίρι σας ένα cd με τραγούδια που αγαπάτε.
Σας φαίνεται πολύ μελό; Πιστέψτε με, θα το εκτιμήσει.

Σαρβάνη Άννα

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προβλέψεις ζωδίων 2011 Ζώδια »
You are here