Κατακτήστε τον...

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Πως θα κατακτήσετε τον ωραίο τύπο που έχετε βάλει στο μάτι; Αν ξέρετε τι ζώδιο είναι διαβάστε  με ποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε δικό σας τον άντρα τον ονείρων σας.

 

ΚΡΙΟΣ Είναι τολμηρός και ανυπόμονος. Θα έλεγε κανείς ότι η λέξη πάθος γεννήθηκε γι’ αυτόν. Είναι γενναιόδωρος, έντιμος και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν τον οδηγήσετε κατευθείαν στο κρεβάτι σίγουρα θα τον γοητεύσετε. Να ξέρετε ότι του αρέσουν οι αισθησιακές και με αυτοπεποίθηση γυναίκες. Φορέστε κάτι εφαρμοστό και σέξι και σίγουρα θα τον ξετρελάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ Είναι αισθησιακός, τρυφερός, πεισματάρης και ευγενικός. Δεν θα σας εκλιπαρήσει αλλά σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια. Απλά ακουμπήστε τον!! Ο ταύρος λατρεύει τη φυσική επαφή και ξέρει καλά τη γλώσσα του σώματος. Λατρεύει το φαγητό οπότε μια καλή ευκαι- ρία για να έρθετε πιο κοντά, είναι να του κάνετε το τραπέζι.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είναι απρόβλεπτος, γοητευτικός και με πολύ χιούμορ. Μισεί τη μοναξιά και πλήττει εύκολα. Η ερωτική του ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή και του αρέσουν οι αλλαγές. Ένα αργό φιλί σίγουρα θα τον γοητεύσει. Αν θέλετε να γοητεύσετε έναν δίδυμο, δεν πρέπει να επιτρέπετε στη σχέση σας να πέσει σε ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Είναι ευάλωτος, δυσνόητος αλλά και πολύ τρυφερός. Παίρνει τις σχέσεις του στα σοβαρά και περιποιείται και κάνει δώρα στη γυναίκα που είναι δίπλα του. Του αρέσουν οι αργές κινήσεις και θέλει αρκετό χρόνο για να σας εμπιστευθεί ενώ για να τον κατακτήσετε δείξτε του πόσο νοιάζεστε γι’ αυτόν. Είναι ρομαντικός και θα του άρεσε να φοράτε χαριτωμένα και θηλυκά αξεσουάρ.

ΛΕΩΝ Από τα πιο δύσκολα ζώδια. Πρέπει συνεχώς να του κάνετε τα χατίρια και να τον κολακεύεται. Είναι παιχνιδιάρης και κα- τακτητικός και τα θέλει όλα από μια γυναίκα. Θέλει να είναι ο αρχηγός ενώ του αρέσει η πολυτέλεια και αν του την προσφέρετε σίγουρα θα τον κάνετε δικό σας. Λατρεύει τη φυσική επαφή και του αρέσει να του χα}δεύουν τα μαλλιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ήσυχος, αντιπαθεί τη χυδαιότητα και τη βλακεία και αναζητά την ποιότητα και όχι την ποσότητα στην ερωτική του ζωή. Θα τον κερδίσετε αν είστε ο εαυτός σας και όχι με κραυγαλέες κινήσεις και κολακείες που σίγουρα θα τον απωθήσουν. Αν τελικά τον κερδίσετε θα δείτε έναν άλλο άνθρωπο που θα σας ικανοποιεί σε όλους τους τομείς.

ΖΥΓΟΣ Είναι γοητευτικός και διπλωμάτης και μπορείτε να τον κάνετε δικό σας με το να είστε αισθησιακή και σοφιστικέ. Αντιπαθεί τις γυναίκες που προκαλούν με το ντύσιμο και τη συμπεριφορά τους και του αρέ- σουν όσες αποπνέουν θυληκότητα. Σημαντικό ρόλο στη ζωή του παίζει ο έρωτας κι όταν είναι ερωτευμέ- νος το δείχνει με κάθε τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είναι παθιασμένος, κατακτητικός, παίρνει τις σχέσεις του στα σοβα- ρά και είναι ζηλιάρης. Κατακτήστε τον με ένα γλυκό χαμόγελο και δείχνοντας του ότι τον θέλετε. Δείξτε του ότι τον λατρεύετε και ζήστε μαζί του αξέχαστες στιγμές αφού θεωρείται το πιο σεξουαλικό ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Είναι ανεξάρτητος, γενναιόδωρος και κοινωνικός. Βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση του καινούριου και δύσκολα δεσμεύεται. Είναι πολύ εκλεπτυσμένο άτομο και ο καιρός περνά ευχάριστα μαζί του. Κάντε του τη δύσκολη για να τον κερδίσετε και όταν τα κα- ταφερετε δείξτε του ότι μαζί του περνάτε μοναδικά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Είναι σοβαρός, θέλει πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του. Είναι αξιαγάπητος και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Είναι αρκετά επιφυλακτικός μέχρι να σας γνωρίσει καλύτερα. Κατακτήστε τον ετοιμάζοντας ένα δείπνο για δυο υπό το φως των κεριών και χαρίστε του ένα χαλαρωτικό μασάζ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είναι απρόβλεπτος, μυστηριώ- δης, δεν ακολουθεί κανόνες και διαθέτει ακαταμάχητο μαγνητισμό. Μαζί του αφήστε ελεύθερη τη φαντασίας σας και σίγουρα θα τον κάνετε ευτυχισμένο ενώ ένας τρόπος για να τον κατακτήσετε είναι να του προσφέρετε κάτι που δεν του έχει ξαναπροσφερθεί.

ΙΧΘΥΕΣ Είναι ευαίσθητος, ρομαντικός και ονειροπόλος. Θέλει σταθερότητα και ασφάλεια στις σχέσεις του ενώ του αρέσουν οι γυναίκες που κάνουν το πρώτο βήμα. Αυτός είναι και ο τρόπος που μπορείτε να τον κατακτήσετε. Θέλει να ξέρει τι σκέφτεστε, δεν έχει αναστολές και εύκολα αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του συντρόφου του.

Τελευταία άρθρα από τον/την Φιλάνθη Δημητρούλια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άπιστα ζώδια Προβλέψεις ζωδίων 2009 »
You are here