ΣΤΕΦΗ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τη γνωρίσαμε ως Κατερίνα από τους s1NgLEs Το ραντεβού δόθηκε τηλεφωνικώς με σημείο συνάντησης το Θησείο.Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι πρόκειται για ένα πολύ απλό κορίτσι!

Αμέσως δέχτηκε να μιλήσει για αυτό που ζει αυτήν την περίοδο,λόγω της συμμετοχής της στο πλέον αγαπημένο και δημοφιλές σήριαλ του Μega, τους Singles!

Τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν ήδη αρχίσει καθώς και οι πρόβες για την θεατρική παράσταση που θα ανέβει τον ερχόμενο χειμώνα στο θέατρο Πόρτα,παρ' όλ 'αυτά η Στέφη ήταν διατεθειμένη να απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις.


Είχαμε, λοιπόν, μαζί της μια ευχάριστη συζήτηση για όσα την αφορούν, όσα αγαπάει και όσα της συμβαίνουν την οποία και σας παρουσιάζουμε!
Τη γνωρίσαμε ως Κατερίνα μέσα από τους SINGLES, το αγαπημένο σήριαλ του MEGA που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη χρονιά που μας πέρασε.
Η Κατερίνα των SINGLES, είναι η Στέφη Πουλοπούλου, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα!
Η πρώτη της επαφή με την τέχνη της υποκριτικής έγινε στην Πειραματική Σκηνής Καλαμάτας, όπου βρέθηκε ύστερα από την παρότρυνση μιας φίλης της.
Πήγε και κόλλησε! Η εξέλιξή της ήταν «αναπόφευκτη» αφού από τα πρώτα της κιόλας βήματα είχε κερδίσει το θαυμασμό του κοινού της Καλαμάτας!
Επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει στο τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών.
Τα πρώτα επαγγελματικά πλέον βήματα στο «σανίδι» γίνονται σε παιδική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και έπειτα στο Θέατρο Αμαλία της Θεσσαλονίκης.
Το 2006 κατεβαίνει στην Αθήνα πιστεύοντας ότι στην πρωτεύουσα θα ικανοποιούνταν οι προσδοκίες της!
Τελικά, η επιλογή της τη δικαίωσε καθώς η άφιξή της στην Αθήνα συνδυάστηκε με το ξεκίνημά της στους SINGLES!
Συγκεκριμένα, την περίοδο εκείνη έστειλε το βιογραφικό της στη σειρά και ύστερα από δοκιμαστικό εντάχθηκε στο δυναμικό της.
Η πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού, όπως μας είπε, οι συνεργάτες της ήταν εξαιρετικοί επαγγελματίες και τρομεροί άνθρωποι και έτσι βοήθησαν στο να εξανεμιστούν όλοι οι φόβοι που τη συνόδευαν στο ξεκίνημά της.
Νιώθει πως έχει κερδίσει το πρώτο της τηλεοπτικό στοίχημα, καθώς ο ρόλος της αλλά και η ίδια ως ηθοποιός γίνονται αγαπητοί στο κόσμο!
Η Στέφη με την Κατερίνα μοιάζουν αρκετά! Οι άνθρωποι που την επέλεξαν, άλλωστε, ήθελαν μια κοπελιά που να ταιριάζει με την Κατερίνα. Καλοπροαίρετη, απλή, κάποιες φορές αφελής και παράλληλα προσγειωμένη. Και με τους υπόλοιπους των Singles, τι γίνεται;
Η Στέφη μόνο καλά λόγια έχει να πει! Μας μιλάει για ένα δέσιμο και για μια επικοινωνία τα οποία δεν περιορίζονται στα πλαίσια των γυρισμάτων. Της ζητάμε να μας χαρακτηρίσει τους άλλους Singles!
Αναφέρεται στη Μαρία Σολωμού ως ένα πολύ δυναμικό πλάσμα, στη Σάνυ Χατζηαργύρη ως τη χαρά της ζωής, στο Γιώργο Σεϊταρίδη ως ένα μεγάλο ρομαντικό παιδί, (καμία σχέση με το φαλλοκράτη Περιστερόπουλο), στο Σωκράτη ως το παιδί ανέκδοτο και στον Άρη Σερβετάλη (τηλεοπτικό της σύντροφο) ως ένα μυστήριο τραίνο που αγαπάει πολύ, ένα αινιγματικό και καλό παιδί. Συνεχίζει να τονίζει ότι έχει κουμπώσει πολύ καλά και αυτό αποτελεί βασικότερο συντελεστή της επιτυχίας τους! Φώτης και Κατερίνα (SINGLES), θα μπορούσαν να μείνουν μόνο φίλοι;
Μπορούν δηλαδή δύο ετερόφυλα άτομα να αναπτύξουν μια ουσιαστική φιλία τη ρωτάμε παίρνοντας αφορμή από το σήριαλ, όπου Φώτης και Κατερίνα ξεκινούν ως φίλοι και καταλήγουν να είναι ζευγάρι.
Από την προσωπική της εμπειρία υποστήριξε ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Η ίδια άλλωστε έχει φίλους, οι οποίοι δεν ήταν ποτέ ερωτικοί της σύντροφοι. Στο δρόμο ο κόσμος τη γνωρίζει, της λέει πως είναι πολύ διαφορετική από κοντά, τη φωνάζει Κατερίνα και τη ρωτάει αν θα παντρευτεί το Λαγουδάκη! Μάλιστα, στη λαϊκή τής έκαναν έκπτωση στα ροδάκινα και την προέτρεψαν να το πάρει το παιδί!
Στα άμεσα σχέδιά της για το καλοκαίρι είναι να επισκεφθεί κάποιο νησάκι και, φυσικά, να έρθει στην Καλαμάτα.
Την πόλη που αγαπάει τόσο, που της λείπει, που βρίσκεται η οικογένειά της και οι φίλοι της…Την πόλη όπου είναι όλες της οι αναφορές! «Η Καλαμάτα είναι πανέμορφη! Θα μπορούσα να πω το ιδανικό μέρος για να ζήσει κάποιος και να κάνει οικογένεια!».
Στην Καλαμάτα θα τη βρεις στο Memphis και στο Aman! Θα ήθελε να ζήσει στην Καλαμάτα αλλά αυτή τη χρονική περίοδο είναι πρακτικά αδύνατο καθώς οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατάνε στην Αθήνα. Θα συμβούλευε κάποιον να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού; Θα προέτρεπε το εγχείρημα αυτό, αν και θεωρεί ότι είναι δύσκολη δουλειά κυρίως ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση! Λέει: «Μεγάλη σημασία έχει να ξέρει κανείς γιατί κάνει κάτι και να το αγαπά».


10 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ
• Δε βλέπει ειδήσεις καθώς θεώρει ότι προβάλλονται ως reality, προτιμά τις εφημερίδες.
• Στον ελεύθερο χρόνο της συναντιέται με φίλους. Κάνει βόλτες, διαβάζει βιβλία και ξεκουράζεται
• Αυτή την περίοδο έχει κολλήσει με τη σειρά “Carnivale το τσίρκο του μυστηρίου” (το oποίο συστήνει ανεπιφύλακτα)
• Θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο
• Δεν έχει σχέση αυτή την εποχή
• Του χρόνου θα συνεχίσει να είναι στους singles και θα ξεκινήσει παραστάσεις στο Θέατρο Πόρτα σε παιδικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου.
• Ακούει Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Έλλη Πασπαλά
• Δεν οδηγεί
• Μένει στην Κυψέλη
• Γυμνάζεται, κάνοντας Pilates

Related items (by tag)

You are here