Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Φεβρουάριος 2010

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Άγιος Βαλεντίνος, ο διάβολος για τα μπακουράκια


14 Φεβρουαρίου: Μια μέρα γεμάτη χαρά, έρωτα, λουλούδια, σοκολατάκια, κοσμήματα και κάθε λογής δώρο! Τα ζευγάρια γιορτάζουν τον έρωτά τους, αφού έτσι απαιτεί η ημέρα. Από την άλλη μεριά, εμείς τα μπακουράκια, που τα έφερε έτσι η ζωή, η γκαντεμιά, η ξεροκεφαλιά μας, η δειλία μας, ο μαλακομαγνήτης μας ή πάρα πολλοί άλλοι λόγοι, και εκείνη την μέρα πάλι είμαστε μόνοι.
Μάλιστα, όχι μόνο το παίζουμε αδιάφοροι, αλλά αρκετοί «κράζουν» κιόλας τους ερωτευμένους που παίρνουν δώρο για το έτερόν τους ήμισυ. Άλλοι δε, έχουν σκίσει εκείνη τη σελίδα από το ημερολόγιό τους. Βλέπετε, όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια, που λέει ο σοφός λαός μας.
Όμως, ας γυρίσουμε λίγο το χρόνο πίσω και ας σκεφτούμε τι σημαίνει να είσαι ερωτευμένος. Θυμάστε; Να περιμένεις ένα sms όλο το βράδυ και, όταν αυτό έρχεται, να πετάς από τη χαρά σου. Να βλέπεις τον άλλο, να λάμπεις και η καρδιά σου να χτυπά με 400 σφυγμούς το λεπτό. Να ξεκινάς και να φτάνεις στην άκρη του κόσμου απλά για να τον/την δεις λίγα λεπτά. Να μην πηγαίνεις στη δουλειά σου. Να ξεχνάς να φας. Να γεμίζεις τον τοίχο σου στο facebook με τραγουδάκια και in love status και πολλά άλλα!
Έτσι εκείνη τη μέρα απλά γιορτάζεις με τις αναμνήσεις σου και, στη χειρότερη, βάζεις μια Άντζελα («οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ») και κατεβάζεις ένα μπουκάλι ουίσκι.
Τέλος, όμως, αρκετά με την κλάψα, τον πεσιμισμό και τις αναμνήσεις. Τολμήστε, μιλήστε και βγάλτε ό,τι έχετε μέσα σας για ένα άτομο. Άλλωστε, καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες. Να είστε σίγουροι πως αυτή η κίνηση θα σας βγει σε καλό!
Όσο για εσάς που δεν έχετε ένα «στόχο», σπίτι σας μην περιμένετε να έρθει να σας τον φέρει ούτε ο Άγιος Βασίλης! Βγείτε, γνωρίστε κόσμο και κάπου ανάμεσα σε όλους αυτούς θα υπάρχει και ο δικός σας μεγάλος έρωτας. Και μη μου πείτε ότι προτιμάτε να είστε μόνοι, γιατί, όπως έλεγε ο Αριστοτέλης, για να είσαι μόνος πρέπει να είσαι ή θεός ή θηρίο!
Κι επειδή πάντα μας αρέσει να κάνουμε κάτι διαφορετικό, φέτος θα κάνουμε, ως must, ένα Bakouro night αντί για Valentines night. Αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να βρείτε ταίρι, ει-must-ε και γραφείο συνοικεσίων.
Σας περιμένουμε όλους.

 

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δεκέμβριος 2009-Ιανουάριος 2010 Μάρτιος-Απρίλιος 2010 »
You are here